Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis'ten Göztepe Maçı Sonrası açıklama

28.09.2024 19:32
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis'ten Göztepe Maçı Sonrası açıklama
Editör: Haber Merkezi

Samsun Son Dakika - Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Göztepe'yi 4-3'lük skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Thomas Reis, "Vazgeçmek bizim için seçenek değil" dedi.

Samsun Son Dakika - Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Göztepe'yi 4-3'lük skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, zor anlar yaşamalarına rağmen takımının sahadaki ciddiyetinden ve mücadele azminden ödün vermediğini ifade etti.

"MAÇI KAZANMASINI BİLDİK"

Reis, oyuncularının iyi bir oyun sergilemesine karşın, rakibe verdikleri hatalı goller nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirtti. “İlk yarıda, oyun kontrolü bizde olmasına rağmen, iki golü adeta rakibe hediye ettik. Aynı şekilde ikinci yarıda da bir gol daha ikram ettik" diyen Reis, takımının buna rağmen oyun disiplinini koruyarak maçı kazanmasını bildiğini söyledi.

"VAZGEÇMEK BİZİM İÇİN SEÇENEK DEĞİL"

Thomas Reis, takımın sahada gösterdiği ciddiyetin galibiyeti getirdiğini vurgulayarak, “Takımımın 90 dakika boyunca ortaya koyduğu mücadeleden çok memnunum. Vazgeçmek bizim için hiçbir zaman seçenek olmadı. Ciddiyetimizi hiç kaybetmeden oynadık ve haklı bir galibiyet aldık” şeklinde konuştu.

Reis’in bu açıklamaları, takımının mücadelesine ve azmine olan inancını bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler:

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.