Samsun Kavak Kadınlar Derneği 1. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

24.09.2024 20:00
Samsun Kavak Kadınlar Derneği 1. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
Editör: Haber Merkezi

Samsun Kavak Kadınlar Derneği, kuruluşunun 1. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Hanımlar Lokali’nde düzenlenen etkinliğe dernek üyeleri katıldı. Kutlama programı, şair Nermin Eker’in sunumuyla başlarken, dernek başkanı Hacer Kaya’nın anlamlı açılış konuşmasıyla devam etti.

Samsun Kavak Kadınlar Derneği, kuruluşunun 1. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Hanımlar Lokali’nde düzenlenen etkinliğe dernek üyeleri katıldı. Kutlama programı, şair Nermin Eker’in sunumuyla başlarken, Dernek Başkanı Hacer Kaya’nın anlamlı açılış konuşmasıyla devam etti.

Başkan Hacer Kaya, konuşmasında derneğin kuruluş amacını “Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar” temasıyla vurguladı. Kaya, dernek üyelerine ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederken, daha fazla etkinlik ve program düzenlemek için hemşehrilerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. “Ufak adımlarla büyük işler başarmak istiyoruz,” diye ekledi.

Programın devamında şiir dinletisi misafirlere duygusal anlar yaşatırken, müzik performansları katılımcıların kulaklarının pasını sildi. Katılımcılar etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadı ve Samsun Kavak Kadınlar Derneği’nin güçlü kadın dayanışmasıyla dolu dolu bir yıl geçirdiğini bir kez daha hatırladı.

Dernek, önümüzdeki dönemde de benzer etkinliklerle Kavak ilçesinde kadınların gücünü ve dayanışmasını vurgulamaya devam edeceğini belirtti.

Etiketler:

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.