Sağlıklı ve Taze Yiyeceklerin İstanbul Havalimanı’ndaki Adresi: Gram

18.09.2024 03:29
Sağlıklı ve Taze Yiyeceklerin İstanbul Havalimanı’ndaki Adresi: Gram
Editör: Haber Merkezi

Sade bir konsepti olan Gram’da, basitin iyi ve gerçek olduğuna inanılıyor. Sağlıklı beslenme temasının işlendiği restoranda her ürünün mevsiminde tüketilmesine özen gösteriliyor ve menü de bu doğrultuda hazırlanıyor. İstanbul Havalimanı dış hatlarda bulunan Gram, seyahat ederken de sağlıklı yiyecekler tüketilmesine olanak sağlıyor.

Özellikle yaz aylarında hem formuna dikkat edenler hem de hafif yiyecekleri tercih edenler salatalara, ızgaralara yöneliyor. Sağlıklı beslenmeyi odak noktasına alan Gram, havalimanı gibi temponun yüksek olduğu yerlerde yolculuk yapanlara temiz içerikli yiyecekler sunuyor. Ürünlerinin hiçbirinde margarin, katkı maddesi, glikoz şurubu ve kıvam artırıcı kullanmayan Gram, tüm ailenin yiyebileceği sağlıklı menüler hazırlıyor.

İster kahvaltı, ister öğlen veya akşam yemeği olsun, günün her saati damak zevkinize uygun yiyecekler bulabileceğiniz Gram’da, kahvaltı tabağı veya yumurta seçenekleriyle güne güzel bir başlangıç yapabilir veya uçağınız kalkmak üzereyse granolalı yoğurt, tam buğdaylı cevizli peynirli poğaça ya da granola barlarla hızlı bir kahvaltı edebilirsiniz.

Öğlen ve akşamı hafif aynı zamanda lezzetli yiyeceklerle geçirmek isteyenleri ise ayran aşı, kişniş tohumlu yoğurt soslu mücver, yaz mevsiminin olmazsa olmazı karpuz peynir tabağı, bonfile şiş, köz sebze salatası gibi seçenekler bekliyor.

Yemek yerine sağlıklı bir tatlı ve yanında çay, kahve tercih etmek isteyenler için de birbirinden lezzetli tatlı seçenekleri bulunuyor. Hurmalı şekersiz panna cotta ve çikolatalı unsuz bademli kek, yerken size suçluluk hissettirmeyecek.

BTA hakkında:

TAV Havalimanları Holding iştiraki olan BTA, Türkiye, Gürcistan, Makedonya, Tunus, Umman, Letonya, Hırvatistan ve Suudi Arabistan olmak üzere toplam 18 havalimanında ve İstanbul Deniz Otobüsleri’nde uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunuyor. Yaklaşık 700 aşçısıyla günde yaklaşık 100 binin üzerinde kişiyi ağırlayan BTA, konuklarına dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini yaklaşık 60 bin metrekare alanda ve 350’yi aşan noktada sunuyor. BTA’nın 2006 yılında kurduğu Cakes&Bakes üretim tesisi ise günümüzde Türkiye’nin en büyük gıda üretim tesislerinden biri konumuna gelmiş bulunuyor. Cakes & Bakes bugün ayda 7 milyon adet üretim hacmiyle, içlerinde dünyaca ünlü fast-food ve kahve zincirlerinin de bulunduğu 130 markaya 2.500 aktif reçeteyle endüstriyel ölçekte butik üretim sunuyor. Ayrıca tesiste ayda 90 ton lokum üretimi de gerçekleştiriliyor. Şirket, TAV Airport Hotel markasıyla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda 2015 yılından bu yana işletmecilik yapıyor. BTA, hizmet kalitesini ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesiyle de güvence altına almış bulunuyor.

Etiketler:

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.