MHP Samsun İl Başkanı Mucur: Liderimizin Yolundan Asla Şaşmayacağız

16.10.2024 14:16
MHP Samsun İl Başkanı Mucur: Liderimizin Yolundan Asla Şaşmayacağız
Editör: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleriyle düzenlediği toplantıda teşkilatın güçlü yapısına vurgu yaptı. Mucur, “Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız” diyerek önemli mesajlar verdi.

MHP’nin Samsun teşkilatının düzenlediği geniş katılımlı toplantı, tarihi Acem Tekkesinde gerçekleşti. Toplantıya, İl Başkanı Burhan Mucur'un yanı sıra MHP İl Başkan Yardımcıları Ayfer Cömert ve Ali Rıza Öztel, Samsun’daki 17 ilçenin MHP ilçe başkanları ile 58 belediye meclis üyesi katıldı. Toplantı, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına önemli bir platform oldu.

"Birlikte Büyük Bir Gücüz"

Toplantıda yaptığı konuşmada, MHP’nin Samsun’daki güçlü teşkilat yapısına değinen Burhan Mucur, sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirtti. Mucur, “MHP, yalnızca bir siyasi parti değil, büyük bir davanın adıdır. Bu davayı Samsun'da ileriye taşımak için tüm teşkilat mensuplarımızla gururla çalışıyoruz. İl yöneticilerimizden ilçe yöneticilerimize, meclis üyelerimizden gönül veren vatandaşlarımıza kadar büyük bir ailenin parçasıyız” ifadelerini kullandı.

"Samsun İçin Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz"

Mucur, Samsun’un 17 ilçesinde görev yapan 58 belediye meclis üyesi ile yerel yönetimlerde aktif olarak yer aldıklarını hatırlatarak, “Şehrimizin gelişimi ve halkımızın refahı için atılacak her olumlu adımın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Meclis üyelerimiz, hemşerilerimizin dertleriyle ilgileniyor, çözüm üretmek için yoğun çaba sarf ediyor” dedi.

"Liderimizin Yolundan Asla Şaşmayacağız"

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, ülkücü duruşun önemine de değindi. Mucur, “Milliyetçi Hareket Partisi, milletimizin sesi ve güvencesidir. Siyasi çıkarlar uğruna çizgimizden sapmak gibi bir lüksümüz yok. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin izinden ayrılmadan, Samsun için mücadele etmeye ve üretmeye devam edeceğiz” diyerek, partinin kararlılığını vurguladı.

Mucur’un bu mesajları, MHP’nin Samsun’da güçlenen yapısını ve teşkilatın şehre olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler:

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.