Kızılırmak Deltası'ndaki otel ve restoran kiraya verilecek!

18.09.2024 03:29
Kızılırmak Deltası'ndaki otel ve restoran kiraya verilecek!
Editör: Haber Merkezi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bafra ve 19 Mayıs İlçeleri sınırlarında bulunan, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Kuş Cenneti'ne ev sahipliği yapan Kızılırmak Deltası'ndaki tesislerin 5 yıllık süre ile kiraya verilmesi üzere ihaleye çıktı. Otel, bungalov evler, kafeterya, lokanta ve yöresel ürün satış binasının yer aldığı tesisleri kapsayan ihale; 19 Mart Perşembe günü gerçekleşecek.

9 BİN TL'YE DEV TESİSLER
İhale şartnamesinde yer alan bazı maddeler dikkat çekti. Tüm tesisler için KDV hariç aylık 9 bin TL kira isteyen Büyükşehir Belediyesi, ihaleye girecek olan isteklilerin; konaklama ve yeme/içme sektöründe faaliyet göstermesi ve 2019 yılında 5 Milyon TL'lik ciro yapmış olması istedi.

OTEL VE BUNGALOV EVLER BULUNUYOR
Kızılırmak Deltası'nda Bafra İlçesi Doğanca mevkisindeki bulunan 16 odalı otele 4 bin TL kira isteyen Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs İlçesi Yörükler mevkisinde bulunan yeme içme ve konaklama tesisi (5 adet bungalov tarzı otel binası (10 odalı), 1 adet lokanta binası, kafetarya ve yöresel ürün satış binası için de aylık 5 bin TL kira istiyor.

5 MİLYON TL CİRO İSTEDİ
İhaleye katılacak istekli firmalardan Büyükşehir Belediyesi ile problemli, borçlu ve ilişiği olmadığına dair belge istenirken, en az 10 yıl konaklama ve yeme içme sektöründe faaliyet göstermesi; 2019 yılı cirosunun da yurt içi ve dışı satışlar toplamının en az 5 Milyon TL olduğunu gösterir resmi belge isteniyor. 

Açık ihale usulü yapılacak olan Kızılırmak Deltası Konaklama Tesisleri ihalesi; 19 Mart 2020 Perşembe günü saat 14.30'da Encümen Toplantı Salonu'nda başlayacak ve tüm taşınmazların ihalesi sonuçlanana kadar devam edecek. N. Alper CABBAR

Etiketler:

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.