Ebru Küçükaydın, CHP Üyeliğinden İhraç Talebiyle Disipline Sevk Edildi

06.10.2024 11:17
Ebru Küçükaydın, CHP Üyeliğinden İhraç Talebiyle Disipline Sevk Edildi
Editör: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) tartışmalara yol açan bir gelişme daha yaşandı. Parti Genel Başkanı Özgür Özel ve Yalova Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ortaya attığı iddialarla gündeme gelen gazeteci Ebru Küçükaydın, CHP'den ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Küçükaydın'ın, Özel ve Durbay hakkında kaleme aldığı iddialar, parti içinde gerilimi artırdı. CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, yaptığı açıklamada, söz konusu iddiaların parti kültürüne aykırı olduğunu ve kamuoyunda partiyi küçük düşürdüğünü belirtti.

Parti Kültürüne Aykırı Davranışlar

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Parti üyemiz Ebru Küçükaydın’ın Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve partili bir belediye başkanı hakkında ispatı olmayan ve partimizi kamuoyu önünde zor duruma düşürecek ithamları içeren yazıları kamuoyunda tartışmalara yol açmıştır” ifadelerine yer verildi. Bu gerekçelerle Küçükaydın’ın, partiden kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiği belirtildi.

Disipline Sevk Kararı

Açıklamanın devamında, “4 Ekim 2024 tarihinde alınan karar doğrultusunda, Ebru Küçükaydın’ın partiden tedbirli olarak 'Kesin İhraç' talebiyle disipline sevk edilmesine karar verilmiştir” denildi.

Bu gelişme, CHP içindeki tartışmaları daha da alevlendirmiş durumda. Küçükaydın'ın disipline sevk edilmesi, parti içindeki gerilimleri artırırken, olayın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Etiketler:

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.