AK Parti Samsun'da Çarşamba ve Terme Kongreleri Gerçekleşti

13.10.2024 13:01
AK Parti Samsun'da Çarşamba ve Terme Kongreleri Gerçekleşti
Editör: Haber Merkezi

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba ve Terme ilçelerinde gerçekleştirilen 8. Olağan İlçe Kongreleriyle ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Her iki kongrenin de büyük bir coşku ve heyecanla geçtiğini belirten İl Başkanı Mehmet Köse, demokrasi şöleni olarak nitelendirdiği kongrelerin başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen teşkilat mensuplarına, delegelere ve halka teşekkür etti.

Çarşamba’da Sandıkçı Yeniden Başkan Seçildi

Çarşamba 8. Olağan İlçe Kongresi'nde yeniden İlçe Başkanı olarak seçilen Ersin Sandıkçı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden İl Başkanı, "Bu dava, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin davasıdır" ifadesini kullandı. Kongrenin Samsun ve Türkiye'nin geleceğine yönelik kararlı adımların bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, partinin temel hedeflerine ulaşma yolunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek, teşkilat üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Terme’de İsa Baş Güven Tazeledi

Terme'de gerçekleştirilen 8. Olağan İlçe Kongresi'nde ise İsa Baş yeniden İlçe Başkanı olarak seçildi. İl Başkanı, İsa Baş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, "Milletimize hizmet etmeyi, değerlerimizi yüceltmeyi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımayı kendimize görev edindik" dedi. Teşkilatın her bir ferdinin desteğiyle, Samsun’un daha güçlü yarınlara ulaşacağına vurgu yaparak, kongre sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Her iki kongrede de parti teşkilatının birlik ve beraberlik mesajı ön plana çıkarken, İl Başkanı, AK Parti'nin Samsun'daki güçlü varlığını sürdüreceğini ve milletin beklentilerine yanıt vermek için kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Samsunsondakika.com.tr

Etiketler:

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.