MHP Samsun Meclis Üyesi Adem Memiş’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

MHP Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adem Memiş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adem Memiş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajla, Türk milletinin bu müstesna zaferinin önemine vurgu yaptı. Memiş, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki en büyük dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, bu zaferin geleceğe umutla bakmamızı sağladığını ifade etti.

“ŞANLI TARİHİMİZE ALTIN HAFRFLERLE YAZILMIŞTIR”

Açıklamasında, 30 Ağustos Zaferi’nin milletimize aydınlık yarınların kapılarını araladığını ve huzurlu, çağdaş bir yaşamın temellerini attığını dile getiren Adem Memiş, “Bu zafer, insanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış, birçok devlet ve imparatorluk kurmuş olan yüce Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin ölümsüz anıtıdır. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kazanılan bu büyük zafer, milletimizin bağımsızlık umudunu hiçbir zaman kaybetmediğini göstermiş ve şanlı tarihimize altın harflerle yazılmıştır” dedi.

Memiş, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle andığını belirterek, “Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu